Wij zijn IssueTissue®

Compact maar met grote impact binnen de relatiegeschenkenmarkt.
We bedienen uiteenlopende markten met persoonlijk gedrukte hygiëneproducten zoals tissueboxen en miniverpakkingen zakdoekjes.

Deze producten zijn milieuvriendelijk en drager van jouw communicatie.

We zijn in een groot deel van Europa actief.
(o.a. Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland, België,
Luxemburg, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Ierland en Scandinavië).

 

Een stukje geschiedenis.

In 1993 zijn we gestart als NORMIGO bv, een verkoopkantoor in de detailhandel voor een Engelse fabrikant genaamd Consuma. We verkochten speciaal ontworpen series Animal-shaped tissuedozen met bedrukte tissues, zoals onder andere Dinky Dog, Rosie Rabbit, Penny Panda, Forever Friends, Nijntje etc. De naam IssueTissue® is geregistreerd in 1994. In maart 1995 was onze eerste beursdeelname, namelijk aan de Europremium in Amsterdam. Op de beurs deelden we tissuedozen met bedrukte tissues uit aan de bezoekers om het idee van een tissuedoos als promotiemiddel te introduceren. De start van onze creatieve promoties.

Innovaties zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van onze missie. De in 1996 geïntroduceerde wenskaartendoos, die met een standaard tarief per post kon worden verzonden, was perfect voor mailings en andere directe marketingactiviteiten.

In 2004 introduceerde we met succes een olifant als onderdeel van onze huisstijl. Tissueboxen als promotiemiddel zijn nuttig en daarom geliefd bij iedereen. De box kan niet over het hoofd gezien worden, net als dit unieke en enorme zoogdier.


Inmiddels bedienen we uiteenlopende marken met onze persoonlijk gedrukte hygiëneproducten en zijn we in een groot deel van Europa actief. Promotie met overtuigingskracht voor iedere situatie. 

 

Hoe doen we dat?

We staan klaar wanneer jij dat wil. We reageren altijd binnen het uur en leveren direct zekerheid in wat we leveren voor welke prijs. We ontzorgen en nemen werk uit handen. We borgen kwaliteit met ons efficiënte proces door al onze opdrachten nauwkeurig te beoordelen. Door deze betrouwbaarheid weet jij waar je aan toe bent en ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Waarom doen we dat?

Op deze manier maken we het voor jou eenvoudig. Gewoon omdat we vinden dat jij niet onnodig tijd kwijt bent. Door onze snelheid, groene keuze en betrouwbaarheid bieden we rust en zijn we eenvoudigweg de beste keuze om te maken. Dat verdien je als IssueTissue® klant.

Neem contact op

Ben je overtuigd? Wil je nog overtuigd worden of gewoon binnen 1 uur een offerte ontvangen? Neem dan contact op.

Tissueboxen kubus

Onze meest verkochte tissuebox. Laat je inspireren.

Tissueboxen rechthoek

Bekend om zijn letterlijk veelzijdige toepassing.

Tissue packs

Perfect om uit te delen en je naam breed te presenteren.

Minis

Handig en elegant. Onze mini’s zijn al jaren favoriet.

Wegwerp handschoenen

Op basis van onze ervaring bieden we een breed assortiment aan hygiëneproducten.

Natte tissues

Bij de juiste toepassing een opvallend cadeau om te geven. Bekijk de voorbeelden.

Servetten

Eten is beleven. Koppel deze beleving aan je merk voor gewoon een goed gevoel.

Toiletrollen

In 4 kleuren mogelijk en persoonlijk bedrukt voor het kleinste kamertje van het huis.